Om Nettnymfen

Det var en gang en ung kvinne som fikk tilgang på internett. Sånn kan faktisk min historie begynne, for jeg var voksen innen vi fikk mobiltelefoner og internet ble en ting.

Husker du da vi kodet nettsider manuelt i Netscape og lastet dem opp med jammer og utålmodighet til Geocities, bare for å vise verden våre grelleste animasjoner og flashbilder? Haha, det gjør jeg. Men la oss prøve å glemme fortrenge akkurat det litt.

Da blogging ble en ting, var jeg en av de første som startet – lenge før rosabloggerne overtok, mens vi enda var Seriøse Skribenter som skrev om Viktige Ting og Bidro til Samfunnsdebatten.

Mitt første digitale produkt ble lagt ut for nedlasting sommeren 2009, om jeg ikke husker feil. Det var en planlegger for hjemmemammer, og den ble veldig populær.

Siden har det blitt en altfor stor mengde blogger og instagramkontoer, en nettbutikk med fysiske produkter, og så mange prosjekter at jeg har mistet tellingen. En gang satt jeg opp mitt eget online yogastudio på tre dager, etter at det fysiske studioet jeg underviste på ble lagt ned.

Det har blitt noen nettpauser for studier og jobb, men interessen har jeg beholdt i alle disse årene.

Og nå er vi her. På Nettnymfe.no, hvor jeg kommer til å leve ut denne interessen litt mer enn jeg har gjort på en stund.

Jeg heter altså Ingrid Jeanette, og jeg er urgammel. Og også litt evigung.

Og jeg har sett internet åpne opp vansindig mange muligheter som vi bare kunne drømme om før. Jeg tror ikke engang vi kan forestille oss hva kunstig intelligens kommer til å gjøre de neste årene.

Nå tror jeg verden har våknet for digitale produkter og markedsføring, og jeg gleder meg til å være med å leke!


Oppdag mer fra Nettnymfe.no

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.